OUTFIT POST | My style, my rules

Pozdrav svima!
Evo mene s još jednim outfit postom.
Za današnji outfit odličila sam da to bude uska, crno-siva haljinica sa jako dobrim natpisom, koja je pogodna za dnevne i večernje izlaske uz crvene starkice, choker ogrlicu, narukvicu sa bodljama i jednom veoma lepom, belom narukvicom sa stranice Princess of handmade o kojoj će detaljniji post biti uskoro, ali obavezno posetite stranicu, imaju fantastičan i vrlo originalan nakit. Takođe imaju Instagram profil i blog,  pa ih zapratite.
Nadam se da će vam se outfit dopasti. 
Uživajte u sličicama i ostavite mi komentar na kraju!








Haljina - New Yorker
Starke - Converse
Narukvica bela -  Princess of handmade
Narukvica s bodljama - Made by me
Choker - Moje krpice






Instagram : @kacasosevic
Ask. fm : @fashionholicyeah
E-mail : fashionholicyeahh@hotmail.com

Vaša,
Kaća ♥

My night routine - summer edition 2015

Ćao društvo!
Evo mene i novog posta. Danas pišem svoju večernju rutinu - letnje izdanje. Za sličice sam se dosta potrudila i nadam se da će vam se svideti. U komentaru mi ostavite ustiske o postu. 
Uživajte i ne zaboravite da se prijavite za novo darivanje - ovde

Ovako...
- Pošto je ovoga leta pretoplo, skoro svakoga dana sam na bazenima. Oko 7, pola 8 vraćam se sa bazena. Čim uđem u stan, presvučem se i odem u kupatilo da se okupam. U kupatilu perem kosu Head & shoulders-om (citrus fresh)  i tuširam se Dove kupkom. 



Kada se okupam, očešljam kosu i ostavim da mi se prirodno osuši (jer je i napolju i u mom stanu veoma toplo), a za to vreme večeram. Nakon toga spremam se da izađem napolje s društvom. Pošto izlazim na terene kod svoje zgrade, logično je da se ne šminkam i ne sređujem, eventualno nanesem jedan sloj  maskare, uvijem trepavice i stavim  baby lips sa slike. I obavezno koristim neki parfem ili dezodorans. Oblačim  teksas šorts, majicu i patike. Kada sve to završim, na brzaka pogledam obaveštenja na fejsu i izlazim. 




Šorts - Romwe ; majica i patike - New Yorker.

Napolju sam obično do kasno uveče, uživam i šalim se s prijateljima, igramo lozinke, istina-izazov i zaboravimo koliko uopšte ima sati. Kada se vratim kući, obavezno skinem šminku (ako sam je predhodno stavila)  Garnierovom micelarnom vodom, operem i dezinfukujem ruke. 


    Nakon toga obučem pižamicu, uzimam telefon/tablet i prelistavam društvene mreže. 

Zapratite me na Instagramu : @kacasosevic
Kada završim sa društvenim mrežama, odlazim u svoju sobu, nameštam krevet za spavanje, uzimam planer, napišem planove za sutra (ne uvek) i pogledam da li imam neki planirani post za blog. 


I konačno mi se prispava i pre spavanja obavezno odlazim u kupatilo i obavim ličnu higijenu. Umijem se, operem zube i na kraju koristim Nivein toner za čišćenje lica. Nakon kupatila, odlazim u svoju sobu, namažem Nuxe kremu (na slici je uzorak samo), Triderm mast i Alverde balzam. 



I konačno legnem spavaaaaaam (to bude obično oko pola 2). 

To bi bilo to, nadam se da vam se post svideo! Obavezno komentarišite i napišite mi ukratko vašu rutinu. 

Volim vas,
Kaća ♥

Tbdress jakne - Tbdress cheap outerwear for women


Hi girls!
 In todays post i will share with you great online fashion site called Tbdress . They sell many stylish and good quality items with fast and safe shipping. They have wedding apparel and special occasion dresses but also women's clothing and accessories. They also have man apparel. You can find many stylish items with very low price at section sales&special. I love discovering sites that are new to me and www.tbdress.com is full of fun, girly coats and Tbdress cheap outerwear for women promotion.  Instead of your same neutral coat, it’s time to try a bold piece of outerwear. You can find many stylish designs of womens outerwear coats at tbdress.com. If you like bold colours you can check pink jacket like on first picture or some neutral jackets on black and beige like on third and fourth picture. If you like denim check this beautiful denim jacket. They also have plus size women outerwear. Check some of my favs. :)

*Ovo su neki od mojih omiljenih modela jakni sa pomenutog sajta. Jaknice sa slike možete pogledati klikom na broj ispod slike. *
 1 / 2 / 3 / 4

Kaća ♥

Romwe.com - moja preporuka

Stalno i svakodnevno me na ask.fm-u i blogu pitate koji mi je omiljeni online sajt za kupovinu odeće, obuće, nakita... e pa ovo je odgovor - Romwe.com!
Znači na njemu možete naći gomilu premodernih stvari, obuće, aksesoara i td. Zaista je sve veoma bezbedno što se tiče kupovine i svega, pritom su veoma ljubazni. Obavezno ih posetite i pogledajte šta vam nude - *ovde*. U ovom postu pokazaću vam neke stvarčice koje se meni najviše dopadaju sa ovoga sajta.
Worldwide giveaway - ovde/here.

Možete pogledati i :
Daily new - http://goo.gl/UpByig
Best seller - http://goo.gl/VjcuWu
Pre order -60% OFF - http://goo.gl/uAmeZq
Exclusive - http://goo.gl/peUOoZ

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Criss Cross Chiffon Shift Sundress
KUPITE OVDE/ SHOP HERE

2. Black White V Neck Striped Slim Dress
KUPITE OVDE/ SHOP HERE

3. Spaghetti Strap Purple Floral Contrast Trims Jumpsuit
KUPITE OVDE/ SHOP HERE



4. Oblique Zipper Crop PU Jacket
KUPITE OVDE/ SHOP HERE

5. Diamond Patterned Floral Crop Jacket
KUPITE OVDE/ SHOP HERE

6. With Tassel Flower Print Loose Kimono
KUPITE OVDE/ SHOP HERE



7.  Anchors Print Striped Sweatshirt
KUPITE OVDE/SHOP HERE

8. Black Long Sleeve Beauty Print Sweatshirt
KUPITE OVDE/ SHOP HERE

9. Spaghetti Strap Chiffon Cami Top
KUPITE OVDE/ SHOP HERE



10.  Ripped Ombre Denim Pant
KUPITE OVDE/ SHOP HERE

11. Ragged-Hems Denim Shorts
KUPITE OVDE/ SHOP HERE

12. Striped Asymmetrical Wraped Skirt
KUPITE OVDE/ SHOP HERE







13. Camel Low Heel Shoelace Boots
KUPITE OVDE/ SHOP HERE

14. Metal Frames Wrap Resin Sunglasses
KUPITE OVDE/ SHOP HERE

15. Gold Pink Tassel Multilayers Bracelet
KUPITE OVDE/ SHOP HERE



To bi bilo to što se tiče ovoga posta! Sledeći post je 'My night routine - summer edition'. Očekujem vaše komentare! 

Vaša,
Kaća

Email for business : fashionholicyeahh@hotmail.com
Instagram : @kacasosevic





Omiljeni proizvodi za oči + novi pobednik darivanja


Zdravo!
Nedostajalo mi je pisanje beauty postova i fotkanje šminke, zato sam za današnji post odlučila da vam predstavim omiljene proizvode za oči. Da ne dužim, krećem odmah na pisanje i postavljanje sličica.  Redosled proizvoda nije bitan.
Worldwide giveaway - ovde/here.

*Inače, pošto se Pametno dete nije javilo (što znači da uopšte i ne prati moj blog, već se samo prijavila na moj giveaway), izvlačim novu dobitnicu (putem random.org-a) i to je Nikolina Vidić pod brojem 39. Čestitam Nina! Kontaktiraj me putem e-maila. ☺*



1. Avon supershock maskara
- Ovo je jedna od najboljih maskara koje sam ikada koristila. Tako dobro izdužuje i lagano uvije trepavice da to predivno izgleda. Meni je dovoljan samo jedan sloj ove maskare i trepavice izgledaju mnogo lepše. Uopšte ne slepljuje trepavice, ne razmazuje se i nema grudvica (nadam se da razumete na šta mislim). Pakovanje je dosta veliko, znači 10ml i dosta dugo traje. Naručena je u Avonu (logično), ali nisam sigurna za cenu, pa ne bih da vas slažem, bila je po povoljnoj ceni inače.




2. Titania uvijač za trepavice
- Ovo je nešto bez bez čega ne mogu, jer su mi trepavice veoma duge, a skroz ravne. Pošto za školu ne koristim maskaru, obično samo uvijem trepavice i nanesem providnu maskaru. Ovaj Titania uvijač odlično odrađuje svoj posao. Kupljen je u Lilly-ju i koštao je 300 dinara. 



3. Golden Rose eyeliner
- Nisam koristila puno ajlajnera, ali ovaj me je baš oduševio. Četkica mu je super i mislim da je odličan  za početnike.  Ovo je tečni ajlajner od 5ml. Takođe, dosta dugo traje i uopšte se ne razmazuje na kapcima. Možete ga kupiti u Lilly drogeriama po povoljnoj ceni od 250 dinara.




4. NYX natural paleta senki
- NYX me uvek oduševi, a ovo je najbolja paletica ikada.  Ova paleta sadrži 6 senki u prirodnim bojama. Izvinjavam se što je moja dosta potrošena, ali evo kako izgleda nova paleta - ovde. Boje su zaista divne, senke su vrlo kvalitetne. Dolazi sa klasičnom sunđer četkicom, koja je sasvim okej, ali ja ove senkice nanonsim svojom Blush četkicom. Ovu paleticu obavezno uskoro kupujem ponovo, jer zaista vredi. Kupljena je u Alexandar cosmetics-u. Pigmentovane su i postojane, naglašavaju prirodan izgled očiju i pogodne su za dnevne prilike. Inače, tri nijanse su potpuno mat, a tri imaju sitne šljokice u sebi.



5. Alverde baza za senke
-  Odlična baza zaista. Senke uz nju traju duže, a cena ove baze je vrlo povoljna i preporučujem je onima koji ne žele da izdvajaju puno novca za ovakve stvaričice.  U pakovanju ima 15ml, što je sasvim dovoljno i ne troši se brzo. Kupljena je u DM-u. 




To bi bilo to! Nadam se da vam se post dopao. 
Napišite mi u komentaru mišljenje o postu i koji su vaši omiljeni proizvodi za oči. 
Šaljem puno pozdrava do sledećeg posta!



Vaša,
Kaća 

GIVEAWAY #4 - JEXSHOP.COM (CLOSED)


Hej, hej društvo! 
Evo mene s još jednim darivanjem, ovoga  puta internacionalnim (što znači da mogu učestovati ljudi iz svih država).

Jexshop giveaway

Ovaj giveaway sponzoriše Jexshop i ako pobedite možete izabrati neki komad odeće odavde
Jexshop je online prodavnica koja vam nudi odličnu i veoma povoljno garderobu, odeću, nakit... Dostava je sigurna, brza i besplatna, što znači ako ste vi dobitnik ne morate da brinete oko isporuke (sve je besplatno opet kažem). 

Kako možete učestovati u giveaway-u?

1. Lajkujte JexShop na facebook - u ovde. (obavezno)
2. Budite član mog bloga - pratite me preko GFC-a. (obavezno)
3. Zapratite me na Instagramu - ovde. (nije obavezno)
4. Ostavite komentar sa vašom e-mail adresom i linkom vašeg omiljenog proizvoda iz ovog šopa - Jexshop.com.


1 dobitnik će biti izabran, nakon 3 nedelje. Giveaway je internacionalan, tj. otvoren za sve države, poštarina je besplatna.
Srećno svima!

JexShop is sponsoring a giveaway and if you win you can choose some piece from here.
JexShop is an online fashion store where you can find many stylish items like women clothing and jewerly, shoes and accessories. Shipping is safe, fast and free to world wide so it means if you are lucky winner you don't have to worry about shipping free.
They also have a big promotion where orders over $50 get free piece of jewerly, orders over $60 get free piece of item from $9.99 section and orders over $100 get 20% off whole order. It is great deal!
How to get?


1.  Like JexShop on facebook here.

2.  Leave a comment with your e-mail and your favourite item from JexShop.

3. Follow my blog via GFC.

4. Follow me on Instagram here.
1 winner will be picked 3 weeks later.  It is a international giveaway, free shipping worldwide.
Good luck!

Pobednica je : Petra Black 
Winner is : Petra Black 

OUTFIT POST | Minnie again

Pozdrav svima!
Evo još jednog outfit posta. Neću vam pričati koje probleme sam imala tokom fotkanja, ali dobro je da ima sličica za post i nadam se da će vam se svideti.
 Uglavnom, nosila sam žutu majicu sa stranice Prodaja Garderobe Novi Sad (instagram : @butik_jelena_fashion) sa printom Minnie Mouse-a, uz to obukla sam teksas šorts sa belom čipkom. Obula sam crne starke, uzela crnu torbu, stavila nanogicu (kupljena na moru) i krenula u šetnju. 

Imate giveaway i na sestrinom blogu i mozete se prijaviti OVDE





Šorts : Romwe
Patike : All star - Converse





To bi bilo to! Nadam se da vam se post dopao. Očekujem vaše komentare. 
Ljubim vas i pozdravljam do sledećeg posta!

• Moj instagram : @kacasosevic

Vaša,
Kaća ♥

Summer outfits ideas 2015

Ćaos!
Današ pišem post o kombinacijama za leto. Pisala sam već jedan post o tome, ali rešila sam da napišem i drugi deo, gde ću pokazati još pet kombinacija. Nadam se da će vam se svideti! U komentaru mi napišite koja kombinacija vam se najviše dopada i koju biste najradije nosili. 


#1. Prva kombinacija :
-  Uski crop-top, sa vintage šarama je odličan za leto uz crni šorts dubokog struka. Kako nam ne bi bilo pretoplo na nogama, tu su takozvane gladijator sandalice koje su totalni hit ovoga leta. Pošto je ovo neka dnevna kombinacija (po meni) tu su i neizostavne naočare, ovoga puta klasične crne, model koji je u trendu ovoga leta. 


#2. Druga kombinacija :
- Drugu kombinaciju čine crna haljina sa izrezima, platforme sa printom palmica, klasična pismo torbica u boji platformi. Uz to klasični midi prstenčići i neka srebrna ogrlica. Ovo je ipak kombinacija za noćni provod, pa nema naočara. 


#3. Treća kombinacija :
- Fantastičan teksas šorts sa tregerima koji se ponovo vratio u modu je pun pogodak ovoga leta uz neku jednobojnu majicu i uz crvene Vansice. Uz to kombinujemo slatku, crvenu bandanu i choker ogrlicu sa Jing-jang znakom. 

#4. Četvrta kombinacija :
- Kako ovo izgleda predivno na slici, a tek kada se obuče ( *-* )! Uz klasičan beli, uski crop-top i nežno roze, skater suknjicu kombinujemo ravne sandalice. Kako bi kombinacija bila potpuna možemo staviti cvetni rajf koji je skroz u duhu leta, torbicu u boji sandala i mačkaste naočare. 


#5. Peta kombinacija :
- Beli crop-top sa otkačenim printom,  teksas, pocepani šorts i crne starke uz crvenu torbicu da razbije monotoniju. Po meni jedna predobra, letnja kombinacija! Naravno uz sve to neke kul naočare i spremni ste za izlazak bez imalo muke...


To bi bilo to!
Nadam se da vam se post svideo. Očekujem vaše komentare. 
Sledeći post je outfit post. 
Šaljem vam puno pozdrava do sl. posta! ♥

Vaša,



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...